Indflytning

Rent praktisk er det boligselskabet KAB, som administrerer Baldersbo Plejecenters bygninger.

 

KAB står for al vedligeholdelse omkring boligerne, fællearealerne og alt det tekniske som vand, varme m.m. Dog skal beboerne på Sengeløse Plejecenter selv holde deres terrasse.


Det er også KAB, som varetager indflytningsrapport, udflytningsrapport og står for opkrævning af husleje.

Ejendomsmester

KAB har en ejendomsmester, som er tilknyttet Baldersbo Plejecenter.  

KABs hovedkontor ligger på Vester Voldgade 17, 1552 København V tlf. 33 63 10 00.

 

Flyttemeddelelse: Du skal selv sørge for at meddele flytning til bank, folkeregister, sygesikringskontor, postkontor, avisabonnement, belysningsvæsen, telefonselskab, mobilselskab, diverse foreninger og klubber, licenskontoret m.m. Husk at skrive bolignummer på.

Pension: Du får din pension udbetalt på din konto, som du plejer.

Inden indflytningen er du velkommen til at komme på besøg på Baldersbo Plejecenter, og du er velkommen til at tage pårørende med.

 

Hvis du ikke har mulighed for at besøge Baldersbo Plejecenter, kan du få besøg af personalet. Ved besøget taler vi om alle de praktiske oplysninger, der er i forbindelse med flytningen.

Hvad skal du huske at tage med: Du skal medbringe møbler, seng og andre personlig ejendele. Du skal selv møblere og indrette boligen. Hvis du har hjælpemidler fra kommunen, skal du medbringe det til din nye bolig på Sengeløse Plejecenter

Husk også sygesikring og evt. testamente.


Vi anbefaler du selv medbringer sengelinned og håndklæder.

 

Du skal selv sørge for toiletartikler, hvis du ikke har valgt det servicepakken. Du skal selv medbringe gulvskraber med teleskopskaft og vasketøjskurv.